Vraagbaak


Stel hier uw vraag!Zoeken in de vraagbaak:  Toon alles< vorige1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 75 volgende >

09-09-2009 15:16, berekenen bak
Weet iemand misschien waar ik terrecht kan om uit te laten rekenen of een betonnen bak geschikt is om een dubbele ark ervan te maken.
Irma
irma

Geef Reactie31-08-2009 00:00, Schilderen
Schilderen van dennen planchetten, hoe zou ik dit het best kunnen oplossen. Een eerste kamer had ik direct na het plaatsen geschilderd, maar de verf komt los in de naden. De living is reeds betimmerd, maar ik wacht momenteel nog om het te schilderen. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben hoe te verhinderen dat de verf in de naden loskomt? Het betreft een stalen woonschip, geen ark.
Frederic

Geef Reactie24-08-2009 18:02, enthousiaste mensen gezocht....
Elk lid van de nieuw op te richten VEE heeft dus kans om tegen een prijs onder de huidige marktwaarde in het bezit te komen van een nieuw te bouwen ark PLUS ligplaats!!! mail voor inlichtingen naar m.meijer-ob1@kpnplanet.nl
M.Meijer

Geef Reactie

 • Reactie 1, 25-08-2009 door Annette
  PLUS ligplaats? Welk deel van het land?
 • Reactie 2, 25-08-2009 door M.Meijer
  Gemeente Almere geeft de kans.......
 • Reactie 3, 25-08-2009 door jonas
  Het is me niet helemaal duidelijk en ik ben nog niet van plan mijn gegevens aan M. Meijer openbaar te maken, dus de volgende vragen: lid zijn van een vereniging van eigenaren betekent dat men al eigenaar van een onroerende zaak is. Waar hebben we het in dit geval over? '...een kans om tegen een prij's...': is het een loterij? Welke condities stelt de gemeente Almere (want in die gemeente zou het project zijn als ik M. Meijer goed begrijp)?
 • Reactie 4, 25-08-2009 door M.Meijer
  Gemeente Almere geeft gelegenheid aan mensen om samen in 1 project (particulier opdrachtgeverschap) een x aantal woonarken aan te meren. Dit moet een rechtsvorm hebben b.v. een vereniging van eigenaren. Ik zoek mensen die hierin willen participeren om zodoende een woonark plus ligplaats tegen gunstige prijs en voorwaarden te bemachtigen. Nogmaals het dringende verzoek mij om in lichtingen te mailen.
 • Reactie 5, 25-08-2009 door Mark
  Wat een raar verhaal.......Iedereen moet er via een vraag achter komen waar de ligplaatsen zijn. Deze zijn dus in Almere. Vreemde advertentie??? Maar goed dhr. Meijer staat diverse malen in de vraagbaak voor het vragen naar woonarken zonder ligplaats...vaag.... Ben ik via google achter gekomen. Succes allemaal in Almere met dhr. Meijer aan het roer.
 • Reactie 6, 25-08-2009 door Suus
  Een vage advertentie, kan deze niet verwijderd worden??? Wat zijn nu een x aantal woonarken??? Als er een plan is, moet dit toch uitgewerkt zijn??? De locatie, het aantal ligplaatsen, de kosten, de voorwaarden etc. Is het dan de bedoeling dat iedereen Dhr. Meijer individueel gaat vragen wat de advertentie inhoud? Zet een duidelijke advertentie neer en wees eens duidelijk!!! Google de naam in en je komt inderdaad op vele reacties in deze vraagbaak onder zijn naam. Maakt niet uit, maar met wie hebben we te maken.
 • Reactie 7, 25-08-2009 door Hans
  Volgens mij is het een mevrouw Meijer. En ik vind het niet echt een advertentie, maar een oproep, die best mag blijven staan. Omdat daarmee duidelijk wordt hoe vaag deze persoon is en eerder geweest is. Dus mevrouw Meijer: maak meer bekend over u zelf en uw plannen, zodat mensen vertrouwen kunnen krijgen.
 • Reactie 8, 25-08-2009 door jonas
  Tik in zoekscherm waterwoning op de site van de gemeente almere en er komt een pdf-brochure. 'Ik bouw een waterwoning': het zou dan om het Homeruskwartier Oost gaan aan de rand van het wijkpark De Green, waar ook twee woontorens komen (dat heb ik weer uit een ander document op de site).
 • Reactie 9, 25-08-2009 door M.Meijer
  Precies Jonas en omdat gem. Almere nog geen waterkavelprijs weet zijn dergelijke uitingen een beetje voorbarig. Het zijn de ideeen die ik heb en mijn hobbymatige interesse waarvoor ik mensen oproep indien ze graag op een woonboot wonen zonder elitair prijskaartje. Alle soms zeer fraaie arken/projecten ten spijt mijn inziens kan het goedkoper. Geen projectontwikkelaar,architect,makelaar of anderzins iemand die de prijs opdrijft. Achterdocht of kortzichtigheid zijn derhalve overbodig. Mijn eigen privesituatie is daarom ook i.v.m. commentaar op eerdere advertenties onnodig. Mensen zoals ik die hun nek durfen uitsteken voor een ander ZONDER er finacieel gewin bij te hebben verdienen respect geen insinuaties die nergens op slaan. Dat ik oproep om mij te mailen is om deze side te ontzien, met dank aan de redactie, vriendelijke groeten Marga Meijer
 • Reactie 10, 29-08-2009 door Gerda
  Beste Marga, ik weet niet of ik ook namens anderen spreek, maar ik geloof wel dat je er geen financieel gewin aan hebt. Maar daar gaat het niet om. Zoals anderen wil ook ik geen gegevens doorgeven aan iemand die (in eerste instantie) een oproep plaatst met nogal vage informatie. Ik nam aan dat het geen "geheim" project is, dus had je daarover toch best al informatie kunnen geven. Dan weten mensen waar ze aan toe zijn en kom je zelf betrouwbaarder over.
 • Reactie 11, 29-08-2009 door M.Meijer
  Vaag ik ? Lees op marktplaats de advertentie! En van niemand vraag ik gegevens dus waar hebben we het over. Nederland op zijn smalst. groet Marga
 • Reactie 12, 30-08-2009 door Gerda
  Je hebt gelijk, je vraagt in je oproep geen gegevens. Je advertentie op Marktplaats was me niet bekend, die heb ik nu gezocht en gevonden. Succes met je initiatief.


24-08-2009 17:54, enthousiaste mensen gezocht....
Gezocht... starters op de woningmarkt en in dit geval mensen die heel, heel erg graag op een woonark willen wonen. Een nieuw op te richten Vereniging Van Eigenaren gaat opdracht geven (particulier opdrachtgeverschap) tot het bouwen van meerdere woonarken. Elk lid van deze VEE maakt kans indien de financieen op orde zijn d.w.z. vaste baan e.d. 1,5 modaal. De arken zullen zoveel als mogelijk ecologisch en zeer energiezuinig worden gebouwd. Piepschuim wanden en een easy dak b.v. kan tot de mogelijkheden behoren. Ikzelf als initiatiefnemer ben als bouwbegeleider betrokken en treed op als schakel tussen de gemeente, arkenbouwer en toekomstige eigenaren. Voor belangstelling,vragen e.d. mail groeten, M.Meijer
M.Meijer

Geef Reactie

 • Reactie 1, 24-08-2009 door Marcel
  Is de informatie ook voor jonge mensen die een oudere woonark met ligplaats hebben gekocht en denken aan vervanging. Zo ja zou het een mooie manier zijn om je te verenigen en zodoende voor een redelijke prijs een ark te kunnen laten bouwen. Ik heb bovendien altijd begrepen, dat er geen ligplaatsen meer bijkomen. Graag meer informatie. MVG Marcel.
 • Reactie 2, 24-08-2009 door M.Meijer
  Het is niet de bedoeling dat deze side overbelast raakt. Reacties hier worden derhalve niet meer beantwoord. Het bericht is duidelijk mail voor info groet, M.Meijer
 • Reactie 3, 24-08-2009 door M.Meijer
  Nee Marcel, het is een 1 malig project voor 6 a 7 arken. M.Meijer


08-08-2009 19:52, schilder/klusser woonark
Wie heeft er ervaring met een betrouwbare en niet te dure klusser? Ik wil namelijk de buitenzijde van mijn ark laten schilderen en een nieuw plafond en keuken laten plaatsen. Alvast hartelijk dank! Barbara
Barbara

Geef Reactie

 • Reactie 1, 08-08-2009 door m
  Kijk eens bij klusbedrijven en vraag eventueel om referenties. Succes!!
 • Reactie 2, 10-08-2009 door Beheerder
  Reactie verwijderd (vanwege commerciële inhoud).
  Bericht aan bedrijven: indien uw gegevens nog niet vermeld staan op de pagina's via menukeuze "Belangrijke adressen", dan kunt u die doorgeven en kunnen ze alsnog geplaatst worden.
 • Reactie 3, 05-09-2009 door jolanda
  Mail me even, ik weet wel iemand
 • Reactie 4, 05-09-2009 door jolanda
  wittewillem@Hotmail.com al jaren woonbootbewoner en klusser, ervaring met timmeren, schilder, lassen. zelf 2 arken opgebouwd


26-07-2009 09:04, stalen woonark
We zijn een nieuwe woonark aan het laten bouwen bij Spruyt en nu zitten we nog met onze oude (geklonken stalen bak meer dan 100 jaar oud) woonark. Heeft iemand een idee waar we daarmee naartoe kunnen indien we deze niet verkocht krijgen?
Hans

Geef Reactie

 • Reactie 1, 28-07-2009 door Marc
  bel even met Bertus 06-10251703 hij zocht nog een stalen schuit
 • Reactie 2, 20-09-2009 door marco
  wat zijn de afmetingen en de conditie v.d bak
 • Reactie 3, 20-09-2009 door marco
  wat zijn de afmetingen en de conditie v.d bak
 • Reactie 4, 21-09-2009 door Hans
  De bak is nog in prima conditie en twaalf jaar geleden op de werf geweest, afm ca. 19/4 mtr. vroeger heeft de schuit dienst gedaan als een soort vee-praam de voerbak zit er nog in.


12-07-2009 12:15, waterschotten
Ik heb een oude woonark van beton van ca 1955. Nu wordt de opbouw te oud en te klein en zou ik hem opwillen bouwen met 2 lagen en de onderste laag in de kelder willen bouwen nu zit 1 deel het middelste waar ik de slaapkamer wil hebben een van de 5 waterschotten, als ik hier een stuk van het waterschot afhaal zou dit perfect zijn voor mijn plannen. mijn vraag is of ik dit zonder problemen kan doen het waterschot is 4.00mtr X0.60mtr en ik wil er een stuk van 1mtr tussen uithalen en 10cm op de grond laten staan is dit zonder problemen mogelijk
Bob

Geef Reactie

 • Reactie 1, 12-07-2009 door a
  Niet zomaar een stuk uit een betonnen tussenwand zagen, dan gaat de sterkte eruit. Je kunt eventueel dat deel van een tussenwand weghalen en verstevigen met een staalconstructie. Dat moet dan wel vooraf goed berekend worden. Onder anderen heeft de Blauwe Wimpel daar ervaring mee. Gegevens te vinden via menukeuze Belangrijke adressen bij Arkenbouwers.


07-07-2009 20:52, prijzen woonarken
Hallo,

Wij staan op het punt een woonark te kopen, maar twijfelen aan de vraagprijs. Kan iemand mij vertellen of de vraagprijs van woonarken ook ongeveer even veel gedaald is als de vraagprijs van een gewone woning sinds vorig jaar?
Max

Geef Reactie

 • Reactie 1, 07-07-2009 door Anoniem
  Ik zou je vraag stellen aan een woonbootadviseur of makelaar. Over het algemeen geldt dat de woonarken behoorlijk schaars zijn en door weinig aanbod de prijzen hoog blijven. Simpele vraag en aanbod werking. Een vraagprijs is maar een vraagprijs. Gaat u verkopen of wilt u kopen?
 • Reactie 2, 08-07-2009 door Anoniem
  Sorry niet goed gelezen. Kopen dus. Bij serieuze interesse zou ik in ieder geval een taxatierapport laten maken. De vraagprijs is maar een vraagprijs en die is vrij onderhandelbaar. Daarom snap ik je twijfel over de vraagprijs en je vraag over prijsdaling niet.


07-07-2009 02:26, is het mogelijk...
Ik heb een ligplek met een oude ark op het oog in amsterdam. Nou bevalt de ark me niet erg en wil ik er een andere ark neerleggen. ik heb navraag gedaan naar wat er mag op die plek en een nieuwe ark gevonden. Mijn vraag is of het mogelijk is een ark uit Bennebroek naar Amsterdam te krijgen. En wat voor kosten dat mee zal brengen. Er is volgens mij namelijk geen directe waterweg.
Flo

Geef Reactie

 • Reactie 1, 07-07-2009 door don
  Volgens mij lopen er wel waterwegen van Bennebroek naar Haarlem, en va Haarlem kun je zeker naar Amsterdam. Anders wordt het transport via een dieplader, een vervoersbedrijf kan je daar vast de kosten van voorrekenen. Je ligt zeker niet in stadsdeel centrum? Daar is het niet mogelijk om een woonark door een woonark te vervangen.
 • Reactie 2, 08-07-2009 door Hans
  Aan Don: ik denk dat je informatie achterhaald is, want tegenwoordig mag je in Stadseel Centrum wel weer vervangen door arken.
 • Reactie 3, 08-07-2009 door don
  Dat is inderdaad nieuw voor mij. Ik zie het inderdaad, nieuwe welstandnota. Gunstig. Zouden ze bij vervanging nog steeds zo streng kijken naar de afmetingen en de tussenruimte tussen de buren. Ik heb inmiddels mijn ark verkocht maar had die best graag willen verbouwen of vervangen door een iets bredere, dus niet langere. Mijn ark lag ingeklemd tussen een andere woonark en een woonschip, bij vervanging zou de twee meter afstand tussen de buren in acht moeten worden genomen, waardoor het vervangende arkje een stuk korter zou moeten worden. Maar mooi dat het kan tegenwoordig. Vond het altijd al een beetje een vreemde regel.


06-07-2009 17:31, TV kabel vernieuwen
Ik heb vanaf een hoge mast een doorgifte kabel voor de kabel t.v. Deze hangt vanaf de mast in de lucht en komt de woonark binnen. Nu heb ik digitale televisie van UPC. Werkte eerst prima, maar de doorgifte en mogelijkheden van mijn media box worden steeds slechter. Nu denk ik dat een nieuwe kabel een betere doorgifte van het signaal geeft.
Weet iemand hoe je dit kan vervangen en wat een goede kabel is, en waar zijn deze te koop???
Of kan ik met dit probleem bij de gemeente aankloppen, zij hebben deze hoge mast geplaatst, waar je zonder hoogwerker niet veilig bij kan komen. Graag reacties.
Marco

Geef Reactie

 • Reactie 1, 06-07-2009 door a
  Kijk boven bij belangrijke adressen en dan bij bijv, klusbedrijven. succes!!


< vorige1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 75 volgende ><< Terug
http://www.wonen-op-water.nlhttp://www.waterdetector.nl
http://www.arkenbouw.nlhttp://www.bootklussers.nl


Nieuws

Dramatische dag vanwege wegslepen woonboot Zaltbommel
Datum: 22-06-2015
Emotionele vaderdag-oproep van bewoonster aan burgervader
Lees verder...

Mensonterende aanpak bewoonster woonboot Zaltbommel
Datum: 11-06-2015
Woonark wordt weggesleept
Lees verder...

Nieuwsberichten
Datum: 01-06-2015
Archivering nieuwsberichten wordt aangepast
Lees verder...

Archief >>

http://www.woonbotenmakelaar.nlhttp://www.drijvendwonen.nl
http://www.duursma.info/index.php?page=woonboot-taxatie-bouwkundige-keuring&hl=nl_NLhttp://www.woonboot.nl


Vraagbaak


Datum: 23-08-2015

vrijhaven
Datum: 20-08-2015

verf vraag
Datum: 16-08-2015

Casco bedrijf Geugjes
Datum: 15-08-2015


Advertentiebeheer

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Registreren - Wachtwoord vergeten